Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/02/rjatuvalniki-prodovzhujut-dezinfektsiini-zahodi-na-kirovogradschini.htm
новини, 2 квітня 2020

Рятувальники продовжують дезінфекційні заходи на Кіровоградщині


На Кіровоградщині триває комплексна робота, спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема за зверненнями, що надходять від місцевих органів влади Кіровоградської області, рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.


1 квітня, рятувальників у захисних костюмах із ранцевими пульверизаторами, що обробляли дезрозчином місця найбільшого скупчення людей, могли бачити жителі Кропивницького на 23-х зупинках громадського транспорту по вул.Руслана Слободянюка, Степняка-Кравчинського, Кільцева, Київська, Костромська, Салтикова-Щедрина, Аерофлотська, Родникова та пр-кт Інженерів. У Новоукраїнці рятувальники провели дезінфекцію 76-ти під’їздів у 27-будинках по вул. Соборна, Шевченка, Покровська, Івана Богуна, Героїв України, а у Новомиргороді оброблено під’їзди 6-ти 2-поверхових житлових будинків повул. Перемоги, Першотравнева, Толстого, Залізнична, а також автобусні зупинки по вул. Перемоги та дитячий майданчик р-н Хутора.



                     

702Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: