Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/02/na-kirovogradschini-gorila-soloma-smittja-ta-suha-trava.htm
новини, 2 квітня 2020

На Кіровоградщині горіла солома, сміття та суха трава


1 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 10 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та на відкритій території - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, о 15:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Європейська с. Новий Стародуб Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горять три деревʼяні господарчі споруди та 1 т соломи на території приватного домоволодіння. Пожежу загасили 5 рятувальників 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове о 17:55.


Також бійці Голованівського, Новоукраїнського, Олександрівського, Кропивницького, Новгородківського, Світловодського, Благовіщенського районів залучались на ліквідацію займань сухої рослинності та сміття на відкритих територіях понад 7,6 га.


В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.


Шановні громадяни! Служба порятунку звертається до вас із закликом припинити випалювати минулорічну рослинність! Під час таких дій не лише значної шкоди завдається навколишньому природному середовищу (знищується молода рослинність, степові та лісові тварини тощо), але такі пожежі нерідко поширюються на житловий сектор. Будьте відповідальні! Бережіть природу!


             

810Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: