Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/01/golova-oda-dopoviv-prezidentu-ukraini-pro-situatsiju-z-koronavirusom-na-kirovogradschini.htm
новини, 1 квітня 2020

Голова ОДА доповів Президенту України про ситуацію з коронавірусом на Кіровоградщині



Голова ОДА Андрій Балонь доповів Президенту України про стан справ із протидією коронавірусу на Кіровоградщині. Селекторна нарада Володимира Зеленського з очільниками регіонів відбулась у вівторок, 31 березня - інформує пресслужба Кіровоградської ОДА.


«У Кіровоградській області виявлено чотири хворих на COVID-19. Ще п’ять підозр відпрацювали методом ПЛР-реакції. Результати отримали негативні. Наразі за допомогою ПЛР-діагностики проходить дослідження ще двох підозр», – зазначив Андрій Балонь.


Також він висловив бачення, що сьогодні задля мінімізації поширення епідемії слід максимально визначати контактне коло тих, хто вже захворів, а також продовжити діагностувати за визначеною методикою громадян, які нещодавно прибули з-за кордону.


Нагадаємо: у Кіровоградській області запровадили додаткові протиепідемічні заходи. Зокрема на в’їздах і виїздах з міста Кропивницький, а також Долинського та Олександрівського районів встановили контрольно-пропускні пункти.



622Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: