Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/31/u-kropivnitskomu-bilja-magazinu-volonterka-tetjana-sila-rozdavala-odnorazovi-medichni-maski.htm
новини, 31 березня 2020

У Кропивницькому біля магазину волонтерка Тетяна Сила роздавала одноразові медичні маски


У Кропивницькому за годину біля магазину на вулиці Вокзальна покупцям роздали 100 одноразових медичних масок. Купила їх за свої гроші кропивничанка Тетяна Сила. Витратила тисячу триста гривень - повідомляє Суспільне. Каже, робить це для того, аби привчити кропивничан піклуватися про своє здоров'я, та здоров'я оточуючих людей.


Покупчиня Ліна Макаренко, яка хотіли зайти в магазин без маски, розповіла: ‘‘Немає в наявності масок. А ті, що в нас є, їх взагалі на 2 години вистачає. Ми вже їх і прасуємо, і що хочеш робимо, тому дуже вдячні, що є така можливість маски придбати’’.


На дверях супермакету розвішані інформаційні листи, на яких написано ‘‘Вхід тільки в захисних масках’’. Проте заборонити заходити в магазин без масок не можуть, каже керівниця магазину Катерина Верещагіна: ‘‘Ми не є співробітниками поліції, які могли б людей до чогось примушувати, ми працюємо у сфері обслуговування. Намагаємось дотримуватися тих розпоряджень, які пропонує міська влада. Ми не можемо всім покупцям масово заборонити заходити до магазину без масок. Наш персонал працює в рукавичках і в захисних масках. Змінюємо їх кожні дві години. Дезінфікуємо каси та усі поверхні, з якими контактували персонал і покупці. Намагаємося не пускати до магазину більше 15 людей’’.


Тетяна Сила каже, наступного тижня роздаватимуть багаторазові маски. Де саме, поки не вирішили.


2367Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: