Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/31/na-kirovogradschini-sbu-vikrila-avtora-feikovogo-povidomlennnja-pro-smert-vid-koronavirusu.htm
новини, 31 березня 2020

На Кіровоградщині СБУ викрила автора фейкового повідомлення про смерть від коронавірусу


Інформацію про загибель особи внаслідок зараження коронавірусом  СOVID-19, яка не відповідає дійсності, була оприлюднена на одному з районних вебресурсів. У повідомленні йшлося про те, що мешканка Долинського району захворіла на небезпечну хворобу, а згодом померла. При цьому, автор публікації зазначив, що при житті громадянка контактувала зі значною кількістю людей - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Працівниками Олександрійського відділу поліції спільно з колегами із Управління Служби безпеки України задокументовано вказаний факт розповсюдження недостовірної інформації. Відносно її автора, жителя районного центру, складено адміністративний протокол за ст.173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Поширення неправдивих чуток».


Найближчим часом адміністративні матеріали будуть направлені на розгляд до суду для прийняття рішення в рамках чинного законодавства.


Одночасно поліцейські закликають громадян слідкувати за новинами з офіційних порталів та соцмереж державних органів.



778Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: