Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/31/na-kirovogradschini-dodatkovi-zasobi-zahistu-dlja-medichnih-pratsivnikiv-rozpodiljat-mizh-likarnjami-pershoi-hvili.htm
новини, 31 березня 2020

На Кіровоградщині додаткові засоби захисту для медпрацівників розподілять між лікарнями «першої» хвилі




Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови ОДА Тетяна Волинець сьогодні, 31 березня - повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.



Кіровоградська область отримала другу партію благодійної допомоги з засобами індивідуального захисту для медиків, які лікуватимуть хворих на коронавірус. Близько 4 тис. респіраторів та масок посиленого захисту, а також близько тисячі звичайних масок та захисних костюмів розподілять між лікарнями першої «хвилі».



«Ми тримаємо на постійному посиленому контролі забезпечення лікарень першої «хвилі». Додатково будемо отримувати матеріально-технічне забезпечення та слідкуватимемо за тим, щоб в лікувальних закладах не було дефіциту», – відзначила Тетяна Волинець.



Зазначимо: перша «хвиля» лікарень є основною. Це лікувальні заклади, які в першу чергу прийматимуть хворих на коронавірус. На Кіровоградщині таких медзакладів п’ять. Це Кіровоградська обласна лікарня, Центральна міська лікарня в Кропивницькому, Центральна міська лікарня в Олександрії, Добровеличківська ЦРЛ і Олександрійська ЦРЛ.



Нагадаємо: У Кіровоградській області зареєстровано чотири випадки захворювання на коронавірус. Сьогодні  на Кіровоградщині нових випадків захворювання на COVID-19 не зареєстрували



806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: