Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/na-kirovogradschini-vstanovljujut-kolo-osib-jaki-kontaktuvali-z-hvorimi-na-koronavirus.htm
новини, 30 березня 2020

На Кіровоградщині встановлюють коло осіб, які контактували з хворими на коронавірус



На Кіровоградщині проводиться епідеміологічне розслідування та встановлюється коло осіб, які контактували з хворими на COVID-19.


Про це під час брифінгу в ОДА повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 30 березня - інформує пресслужба Кіровоградської ОДА.


29 березня на Кіровоградщині зафіксували 4 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Троє хворих на COVID-19 із Кропивницького знаходяться на госпіталізації у Центральній міській лікарні. Один хворий із Долинського району – у Долинській ЦРЛ.


Під час проведення епідеміологічного розслідування фахівці встановили коло контактних осіб з хворими на коронавірусну інфекцію. До нього належать медичні працівники, які надавали допомогу хворим до встановлення діагнозу, члени родини, колеги по роботі.


Наразі 70% встановлених контактних осіб пройшли експрес-тестування на COVID-19.


У однієї жінки з Долинського району експрес-тест показав позитивний результат. Фахівці проводять ПЛР-дослідження у вірусологічній лабораторії. Жінка знаходиться на самоізоляції.



577Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: