Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/29/u-kropivnitskomu-43-richna-zhinka-pomerla-vid-dvostoronnoi-pnevmonii-video-.htm
новини, 29 березня 2020

У Кропивницькому 43-річна жінка померла від двосторонньої пневмонії (ВІДЕО)


43-річна кропивничанка померла від двосторонньої пневмонії. Жінку поховали напередодні. Родичка жінки Алла Попович розповіла Суспільному, що сімейна лікарка відмовилась направляти хвору на госпіталізацію при температурі 38 градусів, яка щодня підвищувалась.


Родичка померлої Алла Попович показала висновок патологоанатома. У ньому написано ''причина смерті – двобічна пневмонія''. Жінка розповіла: сімейна лікарка сказала хворій лікуватися вдома. ‘‘Сказала, нічого страшного, не кіпішуй, їдь додому. Виписала якісь ліки, температура буде п’ять днів, вірус загине і все буде добре. А Наталії ставало все гірше і гірше. Хотіли вже вести її до лікарні на своїй машині. Третя лікарня її не прийняла. Знову зателефонувала до сімейної лікарки, з проханням дати направлення, щоб лягти до лікарні. Лікарка сказала: "Не треба переживати, це все мине’’, –розповіла Алла Попович.


До інфекційного відділення центральної міської лікарні Наталію Коломицеву привезли 19-го березня. Через два дні стан жінки погіршився і її перевели до відділення інтенсивної терапії. 23 березня жінка померла.


Сімейна лікарка померлої жінки Ірина Оленич коментувати ситуацію відмовилась.


Заступниця головного лікаря центральної міської лікарні Оксана Кабанчук розповіла про стан жінки, коли її привезли до медичного закладу: ‘‘Ми маємо запізнє звернення пацієнтки в наш заклад і вона мала таку конституційну особливість щодо розвитку тяжкого гострого респіраторного синдрому. У хворої виявлено ГРВІ, ускладнену пневмонією. В цієї пацієнтки ми відібрали матеріал для проведення обстеження на COVID-19, отримані результати виявилися негативними’’.


Директор обласного департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко розказав, що цей випадок смерті розслідують.


Алла Попович каже: писатимуть заяву в поліцію щодо розслідування смерті їх родички.


1766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: