Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/29/na-kirovogradschini-minuloi-dobi-rjatuvalnikami-likvidovano-20-pozhezh-suhoi-roslinnosti-ta-smittja.htm
новини, 29 березня 2020

На Кіровоградщині минулої доби рятувальниками ліквідовано 20 пожеж сухої рослинності та сміття


28 березня підрозділи 28-ї, 17-ї, 18-ї, 31-ї, 23-ї, 29-ї, 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин та 1-го й 2-го Державних пожежно-рятувальних загонів Управління ДСНС України у Кіровоградській області загасили 20 пожеж сухої рослинності на відкритих територіях у Компаніївському, Кропивницькому, Світловодському, Знам’янському, Новомиргородському, Новоархангельському, Олександрівському районах та у містах Олександрія, Мала Виска, Кропивницький загальною площею понад 2,3 га - повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградьскій області.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


                        

733Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: