Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/29/kviten-pochnetsja-z-nichnim-morozom-snigom-i-ozheleditseju.htm
новини, 29 березня 2020

Квітень почнеться з нічним морозом, снігом і ожеледицею


З 31 березня до 2 квітня на території України очікується зниження температури до -9 градусів вночі, у Карпатах - сніг, на дорогах ожеледиця - повідомляє Українська правда з посиланням на  УкргідрометцентрДСНС


Дослівно: "У зв'язку з вторгненням арктичного повітря в західних, північних, більшості центральних областей очікуєтьсявідчутне зниження температури. Вночі 0...-6, 31 березня у центральних областях від -3 до +3, вдень +1...+6.


У Карпатах 31 березня помірний сніг, решта часу без опадів, на дорогах ожеледиця. температура вночі -4...-9, вдень 0...-5".


Деталі: 29 березня на високогір’ї Закарпатської області утримається значна сніголавинна небезпека (III рівень)


Сніг також очікується 30 березня у низці західних областей, 31 березня - на Закарпатті, у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях, у Харківській, Дніпропетровській областях. Мокрий сніг можливий на Запоріжжі, у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях. 


За даними синоптиків, зниження температури може призвести до пошкодження і загибелі квітів та плодової зав'язі ранорозквітаючих плодових культур: абрикосу, персику, вишні та ягідників.


31 березня у Кропивницькому очикується вдень температура від 3 до 5 градісув, а вночі -1...-3.


 



фото - goloskarpat.info

1118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: