Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/28/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-vikrili-sluzhbovih-osib-lisgospu-v-otrimanni-habara.htm
новини, 28 березня 2020

На Кіровоградщині правоохоронці викрили службових осіб лісгоспу в отриманні хабара


Працівниками управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області під процесуальним керівництвом прокуратури області встановлено, що службові особи одного з лісових господарств вимагають від підприємця неправомірну вигоду у сумі 46 тисяч гривень за відпуск та можливість придбання необлікованої ділової деревини породи дуб - повідомляє управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.


26 березня правоохоронцями осіб було викрито «на гарячому» після отримання ними частини неправомірної вигоди.  


Одного з працівників лісгоспу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, триває.


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


      


725Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: