Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/27/odin-vidviduvach-na-10-kvadratnih-metriv-novi-pravila-dlja-pidpriemtsiv.htm
новини, 27 березня 2020

Один відвідувач на 10 квадратних метрів - нові правила для підприємців


 Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує про нові норми і правила, встановлені для закладів, яким дозволено працювани під час карантину. Відтепер на одного відвідувача має бути 10 квадратних метрів площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між людьми не менш як 1,5 метра. При цьому мають бути встановлені спеціальні позначки - інформує пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Так, суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, необхідно невідкладно вжити заходи з запровадження нового режиму роботи.


Ці норми встановлені відповідно до вимог Протоколу засідання Кабінету міністрів України від 23 березня 2020 року №10. Просимо всіх суб’єктів господарювання дотримуватися обмежувальних заходів з метою недопущення поширення інфекційних хвороб, зокрема коронавірусу. в умовах складної епідситуації.

 

700Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: