Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/u-kropivnichanina-na-roboti-zhivut-shist-kotiv-za-jakimi-vin-dogljadae.htm
новини, 26 березня 2020

У кропивничанина на роботі живуть шість котів, за якими він доглядає


Шість котів живуть на роботі у кропивничанина Володимира Нагорного. Чоловік працює реставратором антикварних меблів у майстерні. Опікується бездомними котами шістнадцять років. Йому їх приносять, підкидують або тварини приходять самі - повідомляє Суспільне.


Всього у майстерні живуть п’ять кішок та один кіт. Найстаршій – двадцять років, у майстерні живе вісім. За словами Володимира Нагорного, з котами на роботі проводить не менше десяти годин: ”Буває і важко. Після їх втручання доводиться ту чи іншу роботу переробляти. А буває і навпаки – покращується настрій, коли вони ведуть себе по-чудернацьки і не залишають слідів від лап та хвостів на предметах реставрації. Буває, навіть, хочеться погратися з ними, і тоді вже робота відходить на другий план”.


Для котів чоловік купує корм, кров’янку та варить каші. Розповів, що не рахує, скільки грошей витрачає. Бездомних котів годує тричі на день: ”Готую їжу для котів, які живуть на дворі. Я їх вважаю своїми, хоча у них є господарі, які їх теж люблять. Але не зайвим буде і самому їх погодувати. Я люблю кішок. Це моя слабкість, мої сентименти. Скільки я себе пам’ятаю, завжди був з котами. В мене є фотографія, де я тільки вчився ходити, а біля мене мама і кіт. Я котів лікую, коли підбираю. Люблю їх і все”.


1740Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: