Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/na-kirovogradschini-gospitalni-bazi-osnaschujut-vsim-neobhidnim-obladnannjam.htm
новини, 26 березня 2020

На Кіровоградщині госпітальні бази оснащують всім необхідним обладнанням



На Кіровоградщині продовжують дооснащувати госпітальні бази, які будуть приймати хворих на COVID-19 у випадку поширення інфекції.


Про це розповів директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко під час брифінгу у середу, 25 березня - повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.


"Продовжуємо централізовано отримувати засоби індивідуального захисту і розподіляємо їх між визначеними госпітальними базами. Бази визначені не випадково, вони найбільш підготовлені як за наявністю лікарського складу, так і за технічним забезпеченням", - наголосив Олег Рибальченко.


Зазначимо: на Кіровоградщині додатково облаштовують сім госпітальних баз на випадок поширення коронавірусу. Йдеться про Центральну міську лікарню в Олександрії, Добровеличківську, Новоархангельську, Новоукраїнську, Бобринецьку, Маловисківську, Долинську  центральні районні лікарні. У разі поширення епідемії вони прийматимуть пацієнтів, які проживають віддалено від обласного центру.


Загалом на Кіровоградщині налічується дев’ять госпітальних баз, окрім вищезазначених – Кіровоградська обласна лікарня та Центральна міська лікарня у Кропивницькому, які зможуть прийняти пацієнтів з підозрою на COVID-19.



719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: