Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/kropivnichanin-provodit-distantsiini-trenuvannja-z-aikido-video-.htm
новини, 26 березня 2020

Кропивничанин проводить дистанційні тренування з айкідо (ВІДЕО)


Дистанційні тренування з айкідо – японського бойового мистецтва – влаштовує для своїх вихованців інструктор Бєглі Сариєв у Кропивницькому. Тренування відбуваються через онлайн-трансляцію. У такий спосіб кропивничанин намагається підтримати людей під час карантину - повідомляє Суспільне.


Бєглі Сариєв розповів, що до карантину в залі, з якого він веде трансляцію тренування, впродовж дня займалися сотня дітей та дорослих: ”Зараз зал у нас пустує, тренування не проводимо в звичайному режимі. Тому я сюди приходжу один раз на день, щоб зняти онлайн-тренування і поділитися посиланням на нього. Сумую за вихованцями”.


Інструктор робить дихальні вправи і переходить до розминки. Його рухи у себе вдома повторюють син і мама Олександр і Наталія Майнард. Хлопець другий рік вчиться мистецтву айкідо. Розповів, що не пропускає тренування, щоб не втрачати фізичну форму: ”Живе тренування в залі комфортніше, більше місця. Іноді розмір кімнати не дозволяє виконати деякі вправи, гірше видно сенсея”.


Після розминки – тренування з мечем і палицею. Потім інструктор показує больовий прийом на лікоть. Цей прийом учасники тренування мають повторити до півсотні разів. За словами Наталії Майнард, онлайн-тренування вдома – це добре, особливо під час карантину: ”Для того, аби не втратити форму, аби не втратити навички, потрібно займатися систематично. Ми займалися по дві години вдень, три-чотири рази на тиждень Та зараз така ситуація, і ми намагаємося якимось чином замінити тренування в залі, але це не те, і атмосферу залу нічим не заміниш”.


Онлайн-тренування тривало 40 хвилин.


2022Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: