Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/25/u-kropivnitskomu-vodii-napidpitku-sprichiniv-dtp-ta-vtik.htm
новини, 25 березня 2020

У Кропивницькому водій напідпитку спричинив ДТП та втік


Вчора, 24 березня близько 17-ї години у Кропивницькому на перехресті вулиць Волкова та Героїв України водій, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, здійснив зіткнення з автомобілем Audi A6 та зник з місця події - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Поки водійка Audi розповідала патрульним прикмети автомобіля, що винен у ДТП, інший екіпаж вже зупинив винуватця на вулиці Бобринецький Шлях. Про те, що це саме ця автівка, свідчили характерні пошкодження на ній.


Під час спілкування з водієм, охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.


За результатами огляду на вміст алкоголю в крові у медичному закладі лікарі встановили, що горе-керманич дійсно перебував напідпитку.


Охоронці порядку склали на водія чотири адмінматеріали – постанову за ч.1 ст.126 (Керування авто без відповідних документів) та протоколи за ст.124 (Спричинення ДТП), ст.122-4 (Залишення місця ДТП), ч.1 ст.130 (Керування авто у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування автівкою.



     



1027Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: