Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/10/u-kropivnitskomu-volonterka-korpusu-miru-z-ssha-vchit-shkoljariv-angliiskii-movi-video-.htm
новини, 10 березня 2020

У Кропивницькому волонтерка Корпусу Миру з США вчить школярів англійській мові (ВІДЕО)


Більше року волонтерка Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Амерки Сара Краус вчить англійській мові учнів шостої кропивницької школи. В Україну жінка приїхала з міста Діфаінс штат Огайо. Спочатку допомагала вчити англійську усім охочим у Миколаївській області. Тепер у Кропивницькому - повідомляє Суспільне.


Вчити іноземну мову Сара Краус допомагає учням з 3 по 11 класи: "Учні дуже гарні. Я люблю працювати в школі. Діти багато запитують про життя в Америці і про різноманіття культур".


"Сара розмовляє з нами виключно англійською мовою і це дає змогу знати англійську краще, ніж так як ми розмовляємо з вчителями. Ми розмовляємо з викладачкою на різні теми і практикуємося англійською", - розповідає Вероніка Яремчук, учениця 8-В класу.


Сара Краус розповіла, чому вирішила стати волонтеркою Корпусу Миру: "Я приїхала зі штату Огайо. За освітою я політолог. Волонтером вирішила стати, аби допомагати людям вивчати нову культуру і вдосконалити навички знання англійської мови саме з її носієм. Двадцять відсотків від усіх охочих стають волонтерами Корпусу Миру і навчають англійській по всьому світі: це дійсно такий тривалий відбір, тому що спочатку я знайшла інформацію про це, подала документи. І лише потім розпочався відбір".


У школі Сара Крауз влаштовує тренінги для вчителів англійської мови.


“Сара веде дуже активну підготовку дітей до участі в олімпіадах на шкільному та обласному рівні. Проводить тренінги за нашими проханнями. Сара - це волонтер, який володіє мовою, що дуже важливо для розвитку саме вчителів англійської мови”, - розповідає Наталя Турченко, вчителька англійської мови.


У Кропивницькому Сара Крауз з репетиром вчить українську мову.


2009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: