Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/02/skelelazi-z-kropivnitskogo-uviishli-do-skladu-zbirnoi-ukraini-dlja-uchasti-v-chempionati-svitu.htm
новини, 2 березня 2020

Скелелази з Кропивницького увійшли до складу збірної України для участі в чемпіонаті світу


До складу національної збірної команди України для участі в чемпіонаті світу серед студентів, який відбудеться у вересні 2020 року в Італії, увійшли кропивницькі студенти Ярослав Ткач і Данило Назаренко. Про це Суспільному розповів тренер спортсменів Микола Побережець. Таке рішення ухвалила комісія у справах молоді федерації альпінізму і скелелазіння України.


Ярослав Ткач і Данило Назаренко увійшли до п'ятірки кращих спортсменів на чемпіонаті України зі скалелазіння серед студентів, який завершився у Кременчуку. Учасниками змагань стали вісімдесят найсильніших спортсменів із Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Кіровоградської, Полтавської областей та міста Київ. Змагання проходили у трьох видах: швидкість, складність та багатоборство.


Кіровоградську область представляли спортсмени першої міської спортшколи та обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.


Ярослав Ткач виборов срібну медаль у змаганнях на швидкість. Данило Назаренко, у цьому ж виді, посів п'яте місце та дев'яте – у багатоборстві. Валерія Гончарук посіла восьме місце в багатоборстві. Готували спортсменів до змагань тренери Микола Побережець та Валентина Русінова.


2246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: