Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/28/u-kropivnitskomu-maibutni-psihologi-ta-sotsiologi-vchilisja-skladati-rezjume-foto-.htm
новини, 28 лютого 2020

У Кропивницькому майбутні психологи та соціологи вчилися складати резюме (ФОТО)


Днями,з метою формування практичних навичок написання резюме тайого ефективного використання у пошуках майбутньої роботи, для студентів 3-го курсу коледжу Кропивницького інституту державного та муніципального управління, фахівцями з профорієнтації Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості проведено тренінг «Підготовка резюме», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості. 


Упродовж заходу його учасники отримали теоретичні і практичні навички складання резюме, ознайомилися з його структурою, видами, основними правилами та традиційними помилками під час підготовки даного документа. 


За допомогою вправи «Я знаю, вмію та можу» учасникиперераховували свої сильні сторони характеру, визначали що вони знають, вміють та можуть. Особливу зацікавленість учасників заходу викликали інтерактивна вправа «Похвали себе», де кожен учасник мав змогу презентувати свій «професійний портрет».


Під час практичного заняття студенти спробували скласти власне резюме, з урахуванням отриманих на тренінгу знань та практичних вмінь, а також презентувати себе умовному представнику роботодавця.


На завершення тренінгу, за допомогою вправи «Збираємо валізу в дорогу», студенти називали ті  корисні «речі», які дізналися під час заходу, і які допоможуть їм  у «подорожі», професійним життям


Таким чином, актуальність тренінгу не викликає сумніву: майбутні психологи, соціологи та соціальні робітники,  отримали ті знання, які сприятимуть формуванню у студентів впевненості, що завдяки власній наполегливості та допомозі служби зайнятості можна знайти роботу і стати успішним професіоналом.



1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: