Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/28/rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-mizhnarodnomu-naukovo-praktichnomu-seminari.htm
новини, 28 лютого 2020

Рятувальники взяли участь у міжнародному науково-практичному семінарі



27 лютого у Льотній академії НАУ відбувся міжнародний семінар «Світовий досвід та тенденції використання безпілотних літальних комплексів при пошуково-рятувальних роботах. Застосування методів штучного інтелекту для організації пошуково-рятувальних робіт» - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Участь у семінарі взяли представники фірм-розробників безпілотних літальних апаратів та інвестор з Республіки Корея, компанії OMADA Group (США, Австралія), Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Льотної академії НАУ, НТУ «Харківський політехнічний інститут», фахівці Держприкордонслужби України, ТОВ «Центр підготовки пілотів», представники силових структур Кіровоградської області та Служби порятунку Кіровоградщини.


Зацікавлення цією подією з боку Управління є невипадковим, адже свого часу фахівці У ДСНС в області у рамках україно-корейського проєкту щодо впровадження безпілотних літальних апаратів у роботу пожежно-рятувальних підрозділів пройшли безкоштовне навчання в Льотній академії на курсах операторів безпілотних літальних апаратів по напрямку «Основи керування мультикоптерами». Зараз на озброєнні Служби порятунку Кіровоградщини є безпілотники, які у разі необхідності використовуються для оперативної фото та відеозйомки.


Крім доповідей та обговорення предмету семінару, усі присутні могли побачити презентацію льотного тренажера безпілотних літальних апаратів.


DSC_7163.JPG

DSC_7170.JPG

DSC_7173.JPG

DSC_7182.JPG

DSC_7201.JPG

DSC_7209.JPG


723Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: