Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/28/prezident-ukraini-priznachiv-golovoju-novgorodkivskoi-rda-oleksandra-antonenka.htm
новини, 28 лютого 2020

Президент України призначив головою Новгородківської РДА Олександра Антоненка



За повідомленням прес-служби Кіровоградської ОДА Президент України призначив головою Новгородківської РДА Олександра Антоненка. Громаді його офіційно представив сьогодні, 28 лютого, очільник Кіровоградщини Андрій Балонь.



За словами голови ОДА, Олександр Антоненко – ще один фіналіст програми «LIFT», завдяки якій вдалося відібрати ініціативних молодих людей, готовий брати на себе відповідальність. Перше завдання новопризначеного голови Новгородківської РДА – налагодити взаємодію з органами місцевого самоврядування. Особливо це актуально сьогодні в умовах завершення реформи децентралізації.



«Люди мають усвідомити, що чужої влади в нас немає. Поняття «зради» та «недовіри» мають відійти як рудименти. Маємо говорити тільки про співпрацю та єдність, адже позитивні зміни відбуваються значно швидше, коли люди якісно працюють у себе на місцях», – звернувся до мешканців Новгородківського району Андрій Балонь.



«Вважаю, що насамперед потрібно якісно провести територіальну реформу та працювати над розвитком бізнесу для створення робочих місць. Запрошую представників органів місцевого самоврядування та громадськості до співпраці. Команда робота швидко дасть позитивний результат», - висловив своє бачення Олександр Антоненко.



Нагадаємо: 18 лютого Андрій Балонь представив новопризначеного голову Петрівської РДА Валерія Больбота.

837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: