Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/28/bmw-na-jakomu-vlashtuvali-drift-u-tsentri-harkova-nalezhit-sinovi-deputata-kirovogradskoi-oblradi-video-.htm
новини, 28 лютого 2020

BMW, на якому влаштували дрифт у центрі Харкова, належить синові депутата Кіровоградської облради (ВІДЕО)


BMW, водій якого влаштував цієї ночі дрифт у центрі Харкова та став “героєм” теленовин, належить синові депутата Кіровоградської обласної ради та заступника начальника Льотної академії Олександра Олексійовича Чумака – Олександру Олександровичу Чумаку - повідомляє сайт Без купюр



Інформацію Без купюр повідомили джерела в правоохороних органах, вона підтверджується інформацією з декларації останнього.


Як ідеться в сюжеті ТСН, розваги водія дивом обійшлися без жертв. Керманич вирішив поганяти не на порожньому майданчику, а просто на проїжджій частині. Дрифтуючи на повній швидкості, ледь не зачепив кілька машин, які в цей час їхали вулицею.



Так, у Фейсбуці виклали відео, на якому вказано державний номер автівки з реєстрацією в Кіровоградській області – ВА4000ВО.


Згідно з даними платформи відкритих даних Opendatabot, державний номер належить автомобілю моделі BMW 435I сірого кольору 2014 року випуску, зареєстрованого 15.11.2018 на фізичну особу в Кропивницькому Кіровоградської області.













Аналогічні дані вказані про транспортний засіб у декларації Олександра Чумака молодшого як кандидата на посаду головного спеціаліста юридичного відділу Східного офісу Держаудитслужби, Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області. Декларація була оприлюднена на сайті НАЗК 26.07.2019 року і в ній вказано, що він є власником атомобіля BMW 4351 2014 року випуску. Право власності набув у 2018 році.







         

1898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олег Петрович28 лютого 2020 16:50
0
Шкода, що ніхто не хоче вчитись на своїх помилках.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: