Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/26/u-kropivnitskomu-bilja-zhitlovogo-budinku-vidkrilas-avtomiika.htm
новини, 26 лютого 2020

У Кропивницькому біля житлового будинку відкрилась автомийка



Про це соціальній мережі фейсбук на своїй сторінці повідомив депутат міської ради міста Кропивницького Михайло Бежан: «Маркетопт» в кінотеатрі, мийка замість магазинів, що ж буде наступним? 


Нещодавно в місті відкрилася новенька мийка навпроти парку Козачий острів, поряд з річкою Інгул і це пост не про якість обслуговування на ній, а про те, чому на неї скаржаться «сусіди» з будинку поряд. 


Все тому, що мийку збудували впритул до житлового будинку – прямо під вікнами, порушивши ряд норм. Починаючи з того, що розміщення мийки не відповідає цільовому призначенню земельної ділянки, згідно нього там повинні були розмістити торгівельний комплекс (саме його обіцяли мешканцям, коли починали будівництво); закінчуючи питаннями до систем водопостачання, водовідведення та шумоізоляції. Ось так буває, коли обіцяють одне, а роблять своє - зовсім інше, незважаючи на закони".


      

1575Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: