Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/24/u-kropivnitskomu-molodik-obstriljav-patrulne-avto.htm
новини, 24 лютого 2020

У Кропивницькому молодик обстріляв патрульне авто


Неадекватного зловмисника оперативно затримали.  Про це ТСН повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.


"Близько півночі 23 лютого на одній з вулиць міста Кропивницького сталася стрілянина. Невідомий, побачивши службовий автомобіль, відкрив вогонь у бік поліцейських та втік", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці здійснювали патрулювання міста, коли на побачили на проїжджій частині чоловіка. Поліцейські наблизились до нього, однак чоловік раптово здійснив кілька пострілів у їхній автомобіль та почав тікати. 


За кілька годин стрільця затримали біля одного із розважальних закладів міста. Нападником виявився 24-річний чоловік родом із Черкаської області, який перебував напідпитку та поводився неадекватно. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили у нього пневматичний пістолет.


Наразі за фактом події слідчі повідомили фігуранту про підозру за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі. Стрілець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 


922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: