Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/21/pravoohorontsi-kirovogradschini-otrimali-zaohochennja-za-rozkrittja-zlochiniv-porjatunok-ljudei-ta-sportivni-dosjagnennja.htm
новини, 21 лютого 2020

Правоохоронці Кіровоградщини отримали заохочення за розкриття злочинів, порятунок людей та спортивні досягнення


Подяки колегам вручив керівник поліції області Роман Козьяков під час наради, що відбулася в обласному главку відомства - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Загалом більше 20 правоохоронців отримали заохочення. Серед них – поліцейські офіцери громади Олександрійського району, представники роти поліції особливого призначення ГУНП в області, управління патрульної поліції в області, дільничні офіцери Кропивницького відділу поліції, працівники кримінальної поліції та сектору реагування патрульної поліції Кропивницького районного відділення та військовослужбовці Нацгвардії України.


Також під час наради інспектора тренінгового центру поліції області Анну Пєшкову було нагороджено організаторами забігу, що відбувся у Кропивницькому до дня закоханих.  Поліцейська посіла перше місце серед дівчат, які брали участь у заході.


              

835Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: