Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/20/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-ta-politseiski-proveli-spilnii-reid-ne-pereshkodzhai-ja-rjatuju-tvoe-zhittja-foto-.htm
новини, 20 лютого 2020

У Кропивницькому рятувальники та поліцейські провели спільний рейд «Не перешкоджай! Я рятую твоє життя!» (ФОТО)


Варто кожному, хто часом нарікає на довгий шлях рятувальників до місця події, замислитись над тим, які перепони доводиться долати пожежно-рятувальним автомобілям під час слідування на виклик. Деякі водії транспорту не дотримуються вимоги правил дорожнього руху щодо надання переваги у русі спецтранспорту із увімкненою сиреною на дорогах загального користування. Пішоходи також нерідко вважають себе головними учасниками руху та не зважають на сирену спецтранспорту. Водії-рятувальники мають виявити найвищий ступінь вправності, щоб уникнути ДТП та якнайшвидше прибути на місце події, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Щоб нагадати усім учасникам дорожнього руху їхні обов’язки, а також, щоб перевірити рівень їхньої свідомості та дотримання правил дорожнього руху, 20 лютого Управління ДСНС в області та Управління патрульної поліції провели спільну акцію «Не перешкоджай! Я рятую твоє життя!»


Екіпажі патрульної поліції та служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області супроводжували рух пожежно-рятувального автомобіля із увімкненою звуковою та світловою сигналізацією вулицями міста. Як з’ясувалось під час рейду, більшість водіїв та пішоходів виявляють повагу до спецтранспорту, що поспішає на виклик, проте кілька порушників правил дорожнього руху проігнорували сирени. До них були вжиті відповідні заходи реагування з боку працівників патрульної поліції.


Шановні учасники дорожнього руху! Пам’ятайте, що ввімкнена сирена пожежно-рятувального автомобіля сигналізує про те, що хтось чекає на допомогу і зволікання може бути вкрай небезпечним. Коли кожна хвилина на рахунку – не перешкоджайте рятувальникам виконати свій обов’язок. Адже допомога може знадобиться кожному з вас!


            &ft6          0



862Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: