Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/20/konsultatsiino-reestratsiinii-punkt-u-kropivnitskomu-dopomagae-vipusknikam-reestruvatis-na-zno.htm
новини, 20 лютого 2020

Консультаційно-реєстраційний пункт у Кропивницькому допомагає випускникам реєструватись на ЗНО


Шість випускників з Кіровоградської області звернулися за допомогою до консультаційно-реєстраційного пункту у Кропивницькому за п’ять годин його роботи. Про це Суспільному розповіла відповідальна за пункт Світлана Дейкун. За два тижні допомогли сімдесятьом чотирьом випускникам.


Консультаційно-реєстраційний пункт – це пункт, де консультують та допомагають оформити документи для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання якості освіти. На території області працюють три таких пункти, два з них – в Олександрії та Голованівську. У Кропивницькому консультаційно-реєстраційний пункт облаштували в національному технічному університеті.


Для того, щоб зареєструватися на тестування, потрібно створити пакет документів. У їх оформленні допомагає Світлана Дейкун.


”В основному, звертаються люди, які цього року отримують дипломи молодшого спеціаліста. Я консультую їх та їхніх батьків”.


Реєстраційну картку та контрольно-інформаційний лист готують на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вказують предмети, які обрали для тестування. Потім роздруковують документи і пишуть заяву. За п’ятнадцять хвилин пакет документів готовий для відправки. Лист із сертифікатом з Одеського регіонального центру має надійти за десять-чотирнадцять днів.


Основна сесія зовнішнього оцінювання розпочнеться 21 травня тестом з математики. Закінчиться – тестуванням з хімії – 15 червня. Випускники повинні скласти тести з трьох предметів. Обов’язковою є українська мова та література, другий предмет – історія України або математика. Третій предмет – на вибір учасника.


2090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: