Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/u-kropivnitskomu-na-mini-jarmarku-vakansii-proponuvali-robotu-vodijam.htm
новини, 19 лютого 2020

У Кропивницькому на міні-ярмарку вакансій пропонували роботу водіям


Днями у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення приватного підприємства «Автогрейн-Груп». У заході узяли участь понад 20 безробітних, які шукають роботу за професією водія автотранспортних засобів - повідомляє Яна Шевченко, заступник начальника відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


У сучасних умовах необхідні не тільки теоретичні знання, а й професійні навички тому, робота водія на вантажних автомобілях з причепом потребує практичного досвіду.


Олена Можейко, представник підприємства розповіла присутнім про особливості роботи водія, умови та оплату праці, систему мотивації працівників та інше. «У себе в команді ми прагнемо бачити активних працівників, у тому числі, тих які готові до відряджень по Україні, натомість роботодавець пропонує гідну оплату праці», – зазначила О. Можейко.


У свою чергу фахівці відділу рекрутингу з’ясовували причини, внаслідок яких водії не можуть працевлаштуватися. З’ясувалося, що головною причиною є низький рівень заробітної плати, зношеність автомобілів і відсутність у більшості роботодавців кваліфікованих працівників, які б підтримували  технічний стан транспортних засобів.


Учасники заходу заповнили «Кадрову анкету», яка дасть змогу рекрутерам допомогти знайти роботу відповідно до їх професійних якостей, досвіду і побажань.


У результаті заходу, 5 учасників було запрошено до роботодавця для огляду стану їхніх автомобілів, що дуже важливо для подальшої роботи та отримання більш детальної інформації про функціональні обов’язки.


Щиро віримо, що застосовуючи, інструменти рекрутингу у працевлаштуванні потенційних працівників та укомплектуванні вільних робочих місць у роботодавців, всі сторони отримають бажаний результат.



1001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: