Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/ochilnik-kirovogradschini-pobuvav-na-zavodi-zalizobetonnih-virobiv-dniproenergobudprom-.htm
новини, 19 лютого 2020

Очільник Кіровоградщини побував на заводі залізобетонних виробів «Дніпроенергобудпром»


Керівник Кіровоградської ОДА Андрій Балонь познайомився з роботою ТДВ «Об'єднання «Дніпроенергобудпром». Виробничі потужності одного з найбільших заводів залізобетонних виробів в Україні йому показав генеральний директор Іван Марон  - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Візит на підприємство відбувся у вівторок, 18 лютого, під час робочої поїздки очільника Кіровоградщини в селище Власівка Світловодського району.


«Дніпроенергобудпром» спеціалізується на виробництві конструкцій швидкомонтованих будівель і сільськогосподарських споруд, дорожніх і будівельних плит, а також опор ліній електропередач.


«Підприємство упродовж тривалого часу залишається одним із найпотужніших у галузі виготовлення залізобетонної продукції в країні. Наразі в нас працює близько 547 людей. Середня зарплата складає понад 10 тис. грн», – розповів Іван Марон.


  Андрій Балонь відзначив, що підприємство не лише розвиває власні виробничі потужності, а ще й займається соціально відповідальним бізнесом та вкладає кошти в розвиток місцевої інфраструктури.


Нагадаємо: перебуваючи з робочим візитом у Власівці, голова ОДА провів виїзну нараду. Під час неї Андрій Балонь обговорив із представниками місцевої влади перспективи будівництва об'їзної дороги на території Власівської захисної дамби.


1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: