Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/na-kirovogradschini-pripineno-nezakonnu-dijalnist-pidpriemstva-z-vigotovlennja-kraftovogo-piva-foto-.htm
новини, 19 лютого 2020

На Кіровоградщині припинено незаконну діяльність підприємства з виготовлення крафтового пива (ФОТО)


Співробітниками податкової міліції Кіровоградщини під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області в лютому поточного року припинено незаконну  діяльність підприємства з виготовлення крафтового пива, яке організував керівник одного з товариств у м. Олександрії, який не маючи ліцензії на право виробництва та роздрібної торгівлі алкогольними напоями  здійснював незаконне виготовлення, зберігання та збут різних сортів крафтового пива на території м. Олександрії. 


В рамках розслідування кримінального провадження, за місцем розташування виробничих потужностей з виготовлення пива, співробітниками слідчого та оперативного управлінь ГУ ДФС в області проведено обшук, за результатами якого виявлено та вилучено обладнання  та сировина для виробництва пива, пивна продукція, грошові кошти від його реалізації,  чорнові записи. 


Досудове розслідування триває, повідомляє Головне управління ДФС у Кіровоградській області.


    

701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: