Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/17/viiskovosluzhbovtsi-3-go-polku-vshanuvali-poleglih-pid-debaltsevim-pobratimiv-foto-.htm
новини, 17 лютого 2020

Військовослужбовці 3-го полку вшанували полеглих під Дебальцевим побратимів (ФОТО)


У неділю, 16 лютого, бійці 3-го окремого полку спецпризначення відвідали могили побратимів у Кропивницькому та на Чернігівщині. Де вшанували пам’ять капітана Юрія Бутусова, старшого сержанта Віталія Федитника, які загинули 16 лютого 2015 року під Дебальцевим - повідомляє 3polk.info


Пам’ятні заходи відбулись паралельно в Києві, Бахмачі, Кропивницькому, в с. Білокриниця(Тернопільска область). На Тернопільщині поховано капітана ІІІ рангу Дмитра Лабуткіна, який загинув в одному бою з нашими військовослужбовцями.


На Рівнянському кладовищі єпископ Голованівський та Кропивницький ПЦУ Марк провів панахиду за Віталієм Федитником та іншими героями. Також панахида відбулась у Бахмачі, де спочиває Юрій Бутусов та у селі Білокриниця, де похвано Дмитра Лабуткіна. Поруч з військовослужбовцями полку в заходах взяли участь волонтери та небайдужі громадяни.


З самого ранку на території Міністерства Збройних сил України пролунав «Дзвін пам’яті».


Нагадаємо, 16 лютого 2015 року група Юрія Бутусова потрапила до засідки ворога, виходячи з окупованого Дебальцевого. Бійці супроводжували колону з пораненими та загиблими. В районі Новогригорівки бронетранспортер, в якому перебували спецпризначенці та інші військовослужбовці, було підбито. Під час бою троє бійців загинули, інші потрапили до полону.


          

877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: