Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/17/u-kropivnitskomu-politseiski-zatrimali-narkozbuvacha.htm
новини, 17 лютого 2020

У Кропивницькому поліцейські затримали наркозбувача


Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області отримали інформацію щодо 31-річного місцевого мешканця, який займається незаконним збутом наркотичних засобів на території Кропивницького. За результатами перевірки інформація знайшла підтвердження - повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


12 лютого працівники управління, спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, провели санкціонований обшук за місцем проживання особи. У результаті вжитих заходів вилучено наркотичні засоби, грошові кошти та стільникові телефони, що використовувались у злочинній діяльності.


За висновками експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).


За такі дії передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Особу було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.


Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 0951894350, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління, що розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.




593Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: