Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/v-kirovogradskii-oblasti-vijavleno-20-nelegalnih-zapravok-ta-punktiv-rozdribnoi-torgivli-palnim.htm
новини, 14 лютого 2020

В Кіровоградській області виявлено 20 нелегальних заправок та пунктів роздрібної торгівлі пальним


Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Кузьміна відбулось чергове засідання Міжвідомчої регіональної робочої групи для проведення спільних заходів з метою боротьби з нелегальним обігом та роздрібною торгівлею пальним в області, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


«Уряд й надалі продовжує контролювати питання щодо боротьби з нелегальним бізнесом», - підкреслив Ігор Кузьмін. Крім того, КМУ розширить повноваження міжвідомчих комісій, які також проводитимуть роботу з виявлення та припинення незаконної торгівлі тютюновими та алкогольними виробами.


Про результати проведеної роботи на засіданні доповіли представники робочих груп з міста Кропивницький, Бобринецького району, Бобринецької та Первозванівської ОТГ.


Перший заступник голови ОДА рекомендував представникам територій активніше проводити відповідні заходи на місцях, зокрема з демонтажу АЗС (АГЗС).


Загалом за час роботи комісії на території перевірено 80 об’єктів АЗС (АГЗС), з яких 20 здійснювали діяльність без відповідних дозвільних документів. У результаті вилучено 221,6 тонн пально-мастильних матеріалів і обладнання на загальну суму 9,2 млн грн.


815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: