Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/u-prijutivskii-otg-zapratsjuvala-urjadova-programa-dostupni-liki-.htm
новини, 14 лютого 2020

У Приютівській ОТГ запрацювала урядова програма "Доступні ліки"


В аптеці, розташованій у будівлі Приютівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини (Олександрійський район), запрацювала урядова програма "Доступні ліки". Про це інформує веб-сайт Приютівської ОТГ. (https://pryiutivka-community.gov.ua)


В аптечному закладі можна безкоштовно або з незначною доплатою отримати більше 250 видів лікарських засобів від ішемічної хвороби серця, цукрового діабету, бронхіальної астми.


Варто зазначити, що урядова програма відшкодування вартості ліків стала доступнішою жителям не лише Приютівки, а й навколишніх населених пунктів, адже тепер не треба буде витрачати час і кошти на поїздку до Олександрії, де в низці аптек зазначена програма діє більше трьох років.


Детальнішу інформацію про урядову програму реімбурсації "Доступні ліки" та перелік лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, можна знайти на сайті Міністерства охорони здоров’я України, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


1641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: