Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/u-prijutivskii-gromadi-z-javilas-suchasna-sistema-videosposterezhennja.htm
новини, 14 лютого 2020

У Приютівській громаді з’явилась сучасна система відеоспостереження


У Приютівській об’єднаній територіальній громаді придбано спеціальні відеокамери, які встановлено у селі Протопопівка з метою попередження та фіксації правопорушень - повідомляє pryiutivka-community.gov.u


Відтепер щоденний аналіз з архіву відеоспостереження, що зафіксував правопорушення, буде спрямовуватися до органів внутрішніх справ. Усі записи з камер відеоспостереження передаватимуться до Поліцейської станції Олександрійського РВП ОВП ГУНП в Кіровоградській області та Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.


Окрім забезпечення загальної фіксації, є камера, що фіксує номерні знаки авто-транспортних засобів. Це дозволить значно підвищити рівень безпеки на дорогах громади.


Загалом заплановано встановити камери вуличного відеоспостереження у кожному старостинському окрузі ОТГ. Відеонагляд здійснюватиметься на в’їздах до сіл та центральних вулицях. Наразі готуються відповідні проекти.


1267Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: