Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/u-kropivnitskomu-proponuvali-robochi-mistsja-prodavtsiv-foto-.htm
новини, 14 лютого 2020

У Кропивницькому пропонували робочі місця продавців (ФОТО)


З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби, днями, у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за участі представника ТОВ«Тетяна» відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи. 


Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян з актуальними вакансіями за посадами «продавець непродовольчих товарів» та «продавецьпродовольчих товарів».


КерівницяТОВ «Тетяна»Тетяна Оніпкоознайомила присутніх з основниминапрямками діяльності підприємства та надалаінформаціюпро режим роботи, умови оплати праці, вимоги до претендентів.


Учасники заходуактивно спілкувались зроботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. 


Як повідомила Наталія Микуланинець, фахівець I-ї категоріївідділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у заході узяли участь 13 осіб, які перебувають на обліку у центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями, а6 осіб отримали направлення на працевлаштування.


   

1144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: