Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/sbu-vikrila-zamovne-vbivstvo-jake-planuvav-meshkanets-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 14 лютого 2020

СБУ викрила замовне вбивство, яке планував мешканець Кіровоградщини (ФОТО, ВІДЕО)


Співробітники Служби безпеки України викрили та попередили замовне вбивство співробітника Національної академії СБУ.


Оперативниками спецслужби встановили, що мешканець одного з міст Кіровоградщини здійснює пошук кілера для організації вбивства колишньої дружини, з якою у нього тривають судові суперечки щодо визначення місця проживання спільної дитини та виплати аліментів.


Правоохоронці здійснили у Києві імітацію зникнення та вбивства жертви, після чого повідомили замовнику про його виконання. Життя дружини замовник оцінив в одну тисячу доларів США. Для здійснення свого злочинного задуму організатор вбивства ретельно готувався та здійснював заходи конспірації - використовував спеціально придбані засоби зв’язку, кошти перераховував через банківські платіжні системи.


Зловмисника затримано одразу після перерахування коштів за виконану роботу умовному кілеру поблизу місцевого торгівельного центру.


В межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.11 ч.2 ст.115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України. 


Тривають невідкладні слідчі дії.


Викриття та затримання організатора вбивства проводилося спільно з Управлінням внутрішньої безпеки СБУ та поліцією, під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області.


   















1874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: