Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/13/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-ne-rizikuvati-vlasnim-zhittjam-ta-ne-vihoditi-na-tonku-krigu-foto-.htm
новини, 13 лютого 2020

Рятувальники закликають громадян не ризикувати власним життям та не виходити на тонку кригу (ФОТО)


Взимку рятувальники Кіровоградщини постійно проводять роз’яснювальну серед громадян – переконують, що не варто ризикувати власним життям і виходити на тонку кригу, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


13 лютого рятувальниця Гайворонського районного сектора Управління ДСНС України у Кіровоградській області спілкувалася з перехожими та любителями зимової риболовлі на березі р. Південний Буг. Люди, для яких рибальство – більше, ніж просто відпочинок, здебільшого не піддаються на вмовляння рідних не йти до річки чи ставка. Тож рятувальниця не тільки нагадала співрозмовникам правила безпеки, а й акцентувала увагу на трагічних наслідках, які підстерігають відчайдухів на тонкій кризі, та радила, які предмети першої необхідності потрібно мати при собі, беручись за таку ризиковану справу. Зокрема, поряд з лункою необхідно покласти дошку, не завадить і мотузка, яку можна подати, рятуючи іншого рибалку. Також рибалкам настійно радили не засиджуватися з вудкою до ночі та повідомляти рідним про своє місцезнаходження. Рятувальниця роздала листівки із застереженнями, правилами безпеки та номером телефону Служби порятунку – «101». 


        


618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: