Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/12/u-kropivnitskomu-pravoohorontsi-zatrimali-grupu-vimagachiv-video-.htm
новини, 12 лютого 2020

У Кропивницькому правоохоронці затримали групу вимагачів (ВІДЕО)


Управлінням стратегічних розслідувань у Кіровоградській області, детективами слідчого управління поліції області, під процесуальним керівництвом прокуратури області, викрито групу осіб, які займались вимаганням чужого майна, з погрозою насильства над потерпілим - повідомляє відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області.


Досудовим розслідуванням встановлено, що група була створена на міжетнічній основі. До її складу входило троє уродженців інших держав – раніше неодноразово судимих громадян, що мають стійкі зв’язки з кримінальним світом.


11 лютого особи на автомобілі приїхали до одного з торговельних центрів для зустрічі з потерпілим – жителем Кропивницького. Спільники безпідставно вимагали від чоловіка 20 000 гривень та отримали частину коштів.


Із залученням спецпідрозділу КОРД, групу було затримано на місці вчинення злочину безпосередньо після передачі грошових коштів.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України, триває.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років


У даний час вирішується питання про повідомлення підозри затриманим особам у вчиненні кримінального правопорушення та обрання стосовно них запобіжного заходу.


Правоохоронці перевіряють причетність осіб до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території Кіровоградської та інших областей.


1828Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: