Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/28/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proveli-navchalnu-evakuatsiju-u-kolegiumi.htm
новини, 28 січня 2020

У Кропивницькому рятувальники провели навчальну евакуацію у колегіумі


28 січня розпочалась позапланова перевірка дотримання законодавства у сфері пожежної і техногенної безпеки НВК «Кропивницький колегіум» - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Державна інспекторка Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області не тільки ретельно перевірила виконання на об’єкті усіх необхідних протипожежних заходів, а й провела для працівників колегіуму протипожежний інструктаж, під час якого нагадала правила безпеки, причини виникнення пожеж та способи запобігти їм, порядок дій під час надзвичайних ситуацій у місцях з масовим перебуванням людей. 


Практично було відпрацьовано використання вогнегасника під час гасіння пожежі. Крім того, рятувальники розповіли, як викликати пожежно-рятувальний підрозділ, яку інформацію необхідно надати у повідомленні про пожежу або іншу надзвичайну ситуацію, та роздали листівки із застереженнями і правилами безпеки у різних екстремальних ситуаціях.


          

980Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: