Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/28/meshkantsiv-kirovogradschini-zaproshujut-do-uchasti-u-proektah-klitschko-foundation.htm
новини, 28 січня 2020

Мешканців Кіровоградщини запрошують до участі у проектах Klitschko Foundation


Нині можливість участі у  п’яти проєктах Klitschko Foundation відкриті не тільки для підлітків, а й молодіжних організації та викладачів. Запрошуємо громади приєднатись до участі в прєктах. Позитивний досвід їх втілення вже продемонстрували в кількох ОТГ Кіровоградщини  – повідомляє Кіровоградське РВ АМУ.


 «Школа успіху», «Посилка успіху», «Стажування», «Обрії майбутнього» та “Zero Waste School” у кожного проєкту своє завдання і свій дедлайн подачі заявок.


Обирайте та реєструйтесь:

«Школа успіху» – 10-денний освітній проєкт для підлітків, які хочуть стати соціально активними. Проєкт покликаний дати знання та навички XXI століття.


«Посилка успіху» – 3-денний тренінг для вчителів фізичної культури, який навчить ефективно викладати та допоможе залучити учнів до активного способу життя.


«Стажування» – 3-місячна програма стажування, яка дасть перший професійний досвід студентам 2-4 курсів навчання київських університетів.


«Обрії майбутнього» – 3-денний філософський триденний семінар для підлітків, який допоможе навчитись критично мислити, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях.


“Zero Waste School” – 3-денний проєкт для учнів, вчителів та директорів, покликаний запровадити культуру сортування відходів у школах та громадах.


Більше інформації про проєкти  за посиланнями: 


1) Klitschko Foundation запрошує учнів до участі в освітньому проєкті «‎Школа успіху»!

2) Klitschko Foundation запрошує школи до участі в еко-освітньому проєкті «‎Zero Waste School»!

3) Klitschko Foundation запрошує учнів до участі в проєкті «‎Обрії майбутнього»!

4) Klitschko Foundation запрошує вчителів фізкультури до участі в проєкті «‎Посилка успіху»!




1679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: