Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/27/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-zatrimali-pidozrjuvanih-u-vbivstvi-vidomogo-advokata.htm
новини, 27 січня 2020

На Кіровоградщині правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві відомого адвоката (ВІДЕО)


Пригода сталася 22 серпня 2019 року неподалік будівлі СІЗО в Кропивницькому. Невідомі, які прибули на автомобілі, з використанням автоматичної вогнепальної зброї, нанесли смертельні поранення правозахиснику та тяжко травмували його знайомого - повідомляє управління карного розшуку поліції Кіровоградщини.


У результаті проведених заходів працівниками управління карного розшуку, слідчими слідчого управління поліції області, спільно з управлінням стратегічних розслідувань, працівниками управління Служби безпеки України в області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури та із залученням спецпідрозділів «КОРД», роти поліції особливого призначення та «Альфа» у обласному центрі було затримано трьох місцевих жителів, віком 45, 48 та 54 років.


На теперішній час їм повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 та ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


У рамках кримінального провадження на території міста Кропивницького та області правоохоронцями проведено близько 40 обшуків, у результаті яких вилучено речові докази.


У кримінальному провадженні триває досудове слідство.






      









2161Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: