Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/24/na-probne-zno-v-kirovogradskii-oblasti-zareestruvalisja-5-000-uchasnikiv.htm
новини, 24 січня 2020

На пробне ЗНО в Кіровоградській області зареєструвалися 5 000 учасників


П’ять тисяч учасників зареєструвалися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Кіровоградській області. Суспільному про це розповіла завідувачка лабораторією зовнішнього незалежного оцінювання в області Ліна Бутенко. За її словами, сімдесят шість відсотків від зареєстрованих оплатили вартість тестових зошитів. Серед найпопулярніших предметів на пробне тестування – говорить Ліна Бутенко – українська мова та література, математика, історія України та англійська мова.


"24 січня - останній день реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, можна зареєструватися, і оплатити протягом п’яти календарних днів. Пробне ЗНО - це генеральна репетиція, тому учасник, зареєструвавшись, відчує процедуру на собі, як прийти, щоб не запізнитися, як пройти в аудиторію, зайняти свої місце, як розрахувати час, що ще надолужити у навчанні" – говорить Ліна Бутенко.


Нагадаємо, тестування з української мови та літератури відбудеться 21 березня. З історії України, математики, біології , географії, фізики, хімії , іноземних мов – 28 березня. Вартість одного тестового зошита складає сто тридцять вісім гривень. Реєстрація відбувається на сайті Одеського регіонального центру якості освіти.


1344Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: