Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/23/politseiski-ta-predstavniki-gromadskosti-proveli-dlja-starshoklasnikiv-tematichnii-urok-foto-.htm
новини, 23 січня 2020

Поліцейські та представники громадськості провели для старшокласників тематичний урок (ФОТО)


На території області триває профілактична робота у навчальних закладах, спрямована на запобігання вживання неповнолітніми наркотичних засобів, алкоголю, тютюнопаління. 


Сьогодні, в обласному центрі у загальноосвітній школі № 4 відбулася зустріч із учнями двох 11-х класів. 


Представники підрозділів ювенальної превенції, протидії наркозлочинності поліції області, а також громадської організації «100% життя. Кропивницький» провели урок-застереження.


Із старшокласниками спілкувалися про те, як вберегти себе, друзів, ровесників від шкідливих звичок, до яких негативних наслідків для здоров’я і життя загалом може призвести така залежність.


Також гості надали відповіді на запитання, які цікавили школярів, роз’яснили, до кого звертатися за допомогою у разі необхідності. 


Поліцейські та представники громадськості закликали учнів організовувати дозвілля у напрямку творчої діяльності, занять спортом, віддавати перевагу здоровому способу життя, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


   


854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: