Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/23/golova-oblderzhadministratsii-proviv-chergovii-osobistii-priiom-gromadjan.htm
новини, 23 січня 2020

Голова облдержадміністрації провів черговий особистий прийом громадян


До керівника області за допомогою у вирішенні проблемних питань сьогодні звернулися жителі Кропивницького та Олександрії, а також Голованівського, Устинівського та Світловодського районів. Тематика звернень громадян стосувалась врегулювання трудових відносин, незадоволення діяльністю місцевої влади, впровадження в області Всеукраїнського громадського бюджету, затягування судових процесів тощо, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Так, до Андрія Балоня звернулася колишня старша медична сестра Голованівської райлікарні, яка більше трьох років намагається відновитися на посаді. За її словами, керівництво закладу звільнило її безпідставно, а ще, стверджує вона, не виконує судове рішення про поновлення її на посаді. Голова ОДА доручив директору департаменту охорони здоров’я ОДА провести перевірку щодо дотримання порядку звільнення працівниці лікарні, а заявниці порадив звернутися до інспекції праці та правоохоронних органів.


Жителька Кропивницького поінформувала керівника облдержадміністрації про ситуацію, в яку потрапив її онук у 2017 році і затягування судового процесу. За її словами, з того часу суд над винуватцем ДТП, внаслідок якого постраждав сімнадцятирічний хлопець, досі не виніс вироку. Андрій Балонь зазначив, що це питання буде скеровано до обласної прокуратури задля проведення звірки справ. У випадку продовження затягування розгляду справи він радив звернутися до Вищої ради правосуддя.


934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: