Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/22/komanduvach-natsgvardii-ukraini-predstaviv-novopriznachenogo-komandira-viiskovoi-chastini-ngu-v-oleksandrii.htm
новини, 22 січня 2020

Командувач Нацгвардії України представив нового командира військової частини в Олександрії


В Олександрії командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан представив новопризначеного командира військової частини 2269. Відтепер олександрійську авіаційну базу очолить полковник Руслан Розенберг. Відповідне погодження підписав Міністр внутрішніх справ України від 20 січня 2020 року - повідомляє пресслужба НГУ.


Представлення новопризначеного керівника особовому складу відбулося безпосередньо на території військової частини.


Полковник Руслан Розенберг закінчив Харківський інститут льотчиків Військово-Повітряних Сил, Національний університет оборони України імені Івана Черняховського. Пройшов посади від льотчика-оператора вертольоту до начальника штабу – заступника начальника армійської авіації Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.



«Військова частина 2269 – відіграє дуже важливу роль у забезпеченні боєздатності і мобільності підрозділів Національної гвардії України.  Саме тому на командира лягає велика відповідальність. Увесь колектив НГУ і я особисто впевнені у вашій професійності, порядності та розраховуємо  на системний підхід в організації роботи», – зазначив командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан.


Після представлення новопризначеного очільника олександрійської частини командувач вручив нагороди представникам військової частини, які виокремилися здобутками під час служби за останній час. Серед заохочувальних відзнак – подяки, грамоти, нагрудний знак «За доблесну службу»,  годинник, чергові військові звання.



Зазначимо, що на даний момент Міністерство внутрішніх справ України створює єдину систему авіаційної безпеки та цивільного захисту МВС. В рамках угоди між Францією і Україною органи МВС отримають 55 гелікоптерів Airbus, 12 з яких надійде до Національної гвардії України. До єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту МВС також увійдуть літаки АН та  гелікоптери МІ-2 та МІ-8, які вже є на озброєнні. У рамках участі у реалізації програми створення єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту МВС України, проводиться перенавчання льотного та інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України на гвинтокрили  типу ЕС 225 LP на базі компанії «Airbus Helicopters» та розпочато поетапне отримання гелікоптерів  зазначеного типу до складу НГУ.



1473Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: