Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/21/pidvisnu-kolodu-pridbav-kropivnitskii-tsentr-reabilitatsii-dlja-ditei-iz-invalidnistju-video-.htm
новини, 21 січня 2020

Підвісну колоду придбав Кропивницький центр реабілітації для дітей із інвалідністю (ВІДЕО)


Підвісну колоду для сенсорної кімнати придбав Кропивницький центр реабілітації для дітей із інвалідністю. Суспільному про це сказала директорка центру Лілія Місюня. Розповідає: сенсорна кімната - це приміщення з обладнанням, яке допомагає дітям розвивати всі органи чуття: зір, слух, мову, тактильні відчуття.


Підвісна колода допомагає вихованцям центру вчитися тримати рівновагу та керувати своїм тілом. На ній займаються понад вісім десятків дітей.


Психологиня центру реабілітації для дітей із інвалідністю Юлія Довженко розповідає: "Ми використовуємо її для діток із дитячим церебральним паралічем, для діток із аутизмом, і з розумовою відсталістю. Починаємо із елементарних вправ, доторкнутися, спертися ручками, тілом, і доходимо до досконалості, діти зможуть крутитися на ній".


Вартість підвісної колоди – чотири тисячі гривень. Гроші для купівлі батьки та колектив зібрали самостійно під час благодійних заходів за участі вихованців центру.


1817Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: