Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/u-svitlovodsku-cholovik-vikradenu-avtivku-rozbirav-na-zapchastini.htm
новини, 20 січня 2020

У Світловодську чоловік викрадену автівку розбирав на запчастини


Дільничний офіцер поліції, перебуваючи поза службою, викрив чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


Правопорушником виявився 25-річний, раніше судимий за аналогічний злочин, житель Світловодська. Він планував продати викрадений автомобіль на запчастини.


«Поліцейський повертався додому та побачив підозрілого громадянина, який ніс у руках акумуляторну батарею. Пояснити її походження перехожий не зміг. Дільничний викликав на місце події слідчо-оперативну групу. У подальшому правоохоронці встановили, що чоловік причетний до угону автомобіля з подвір’я багатоповерхівки.


Викрадену автівку місцевий житель заховав у лісосмузі, а з собою забрав акумуляторну батарею та інструменти», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.



664Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: