Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-proiti-kurs-z-pidpriemnitskoi-dijalnosti-v-odesi.htm
новини, 20 січня 2020

Безробітні Кіровоградщини можуть пройти курс з підприємницької діяльності в Одесі


Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


27 січня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості підготовки розпочнеться курс «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу». Навчання триватиме 0,5 міс.


Умовами до направлення на навчання є:

·  базова вища або повна вища освіта,

·  бізнес-ідея,

·  вік особи не менше 18 років,

·  медична довідка з допуском до професії.


У процесі підготовки в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості майбутні підприємці отримають комплексні знання щодо своєї професії, опанують основи підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут



942Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: