Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/17/u-zhitelja-oleksandrii-politseiski-viluchili-zbroju-ta-narkotichni-zasobi.htm
новини, 17 січня 2020

У жителя Олександрії поліцейські вилучили зброю та наркотичні засоби


У четвер, 16 січня в рамках кримінального провадження було проведено санкціонований обшук в помешканні 41-річного місцевого мешканця.


У результаті вжитих заходів поліцейські виявили та вилучили пістолет, кілька десятків набоїв, а також кущі та подрібнені рослини коноплі - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області


Вилучені  предмети і речовини направлені на проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.  


Особу правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.


За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



     

743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: